Download Engels leren voor Nederlands for Android

DOWNLOAD APK

Speed English – Dutch
Engels leren van het Nederlands.
Aanvraag voor het onthouden en leren van Engels vocabulaire voor het spreken Nederlands.
Databank van 50.000! tekst

Deze toepassing geeft een nieuwe techniek voor het leren Engels door het verrijken van de woordenschat volgens hun frequentie in de taal.

Gameplay: In eerste instantie is er een multiple choice test woorden willekeurig geselecteerd uit een pool van 100 meest voorkomende woorden. In het geval dat u een fout in uw antwoord, zal u het juiste antwoord te zien.
Na het beantwoorden van juist 15 woorden in de juiste volgorde, extra buffer automatisch 100 meer woorden de meest voorkomende.

Geleidelijk je Engels vocabulaire zal toenemen, en relatief snel verbeteren van uw vaardigheden, omdat de database is gerangschikt volgens frequentie van woorden in een taal, je leert dat na slechts een relatief klein bedrag van woorden, dit zijn de meest voorkomende woorden in de taal.

* Daarnaast is de applicatie ondersteunt door het lezen hardop de woorden in het Engels, en dus helpt bij het verbeteren stuur taal en gesproken taal begrijpen.
* De applicatie is speciaal aanbevolen voor studenten, en iedereen die wil om hun kennis van het Engels te verrijken.
* Let op! De app maakt internet verbinding online niet nodig.
* Het wordt sterk aanbevolen om de toepassing te gebruiken voor ten minste vijftien minuten per dag, tot maximaal resultaat te bereiken