Download Stagefreaks for Android

DOWNLOAD APK

Stagefreaks is hèt platform voor de (freelance)technicus, site crew, stagehand & muzikant. In onze vernieuwde app vind je alle producten om veilig en comfortabel te werken , alles overzichtelijk gerangschikt in categorieën zodat je door ons gehele assortiment kunt browsen. En dankzij de snelle soekfunctie vind je direct wat je zoekt. Zet het in de winkelwagen en met een enkele klik besteld. Dankzij onze ruime voorraad geldt voor bijna alle producten: Vandaag voor 17:00 besteld is morgen al in huis! En is het product onverhoopt toch niet wat je zoekt dan kun je het binnen 14 dagen ruilen en retourneren.

Stagefreaks is uitgegroeid tot een totaalleverancier binnen de audiovisuele- en evenementenbranche. Stagefreaks richt zich op diverse branches zoals theaters, festivals, organisatoren, congressen, evenementen, technisch personeel, riggers, rope acces, stagehands en sitecrew. Daarnaast kun je als consument natuurlijk altijd bij Stagefreaks terecht.

Door onze ervaring en kennis binnen de evenementenbranche, hebben wij een uitgebreid assortiment samengesteld dat bestaat uit veilige en handige verbruik- en gebruiksartikelen. Je kunt hierbij denken aan werkhandschoenen, (Leatherman)multitools, crew- tools & gear, kabelbinders en nog veel meer. Als je nog iets mist aan ons assortiment, staan wij altijd open voor suggesties. Neem contact met ons op en wellicht kan het product door ons worden geleverd of toegevoegd worden aan ons assortiment.

Wij fungeren als centraal inkooppunt dat ook maatwerk & advies levert. Daarnaast beschikt Stagefreaks over kundig personeel. Onze Stagefreaks Crew denkt met je mee en geeft je altijd passend advies. Al onze medewerkers beschikken over jarenlange ervaring. Hierdoor kunnen zij je assisteren in de aanschaf en het gebruik van je artikelen. Dat is de kracht van Stagefreaks.