Download DroidApp – Android nieuws for Android

DOWNLOAD APK

. Daarbij vind je er alle informatie over smartphones, applicaties, accessoires, reviews, tips en tricks. DroidApp is een Android-gerelateerde website voor Nederland en België maar natuurlijk ook voor alle andere landen.

Let op! Push-notificaties zijn standaard uitgeschakeld! Activeer de push-notificaties bij de instellingen

De belangrijkste kenmerken van de DroidApp App hebben we voor je op een rijtje gezet:
– Het laatste Android nieuws over zowel apps, smartphones en accessoires
– Interessante artikelen over handige, leuke en nuttige Android apps
– Smartphone reviews en advies
– Specials en lijsten met de beste apps rondom een bepaald onderwerp
– Handige Android tips en tricks
– Ideale zoekfunctie
– Keuze uit 'Light' theme of 'Dark' theme

In de DroidApp App hebben we diverse Material Design-elementen toegevoegd voor een moderne uitstraling. Daarbij kan je gebruik maken van de pull-to-refresh functionaliteit. Vanuit de app kan je direct een artikel delen met je vrienden of bekijken in de webbrowser. Het is ook mogelijk om te reageren op een artikel, via Disqus.

De kers op de (Android-)taart is toch wel de mogelijkheid om push-notificaties in te schakelen. Op deze manier ben je als eerste op de hoogte van het laatste Android-nieuws. Goed om te weten is dat we niet elk nieuwsbericht zullen pushen. Wel moet je bij de instellingen handmatig de push-notificaties inschakelen als je dit wenst.

In de rechten voor de DroidApp App wordt er toestemming gevraagd voor toegang tot accounts. Deze permissie is noodzakelijk voor het versturen van push-berichten. DroidApp heeft uiteraard geen toegang tot je accounts, daar hoef je je zeker geen zorgen over te maken.