Download PEC Zwolle TV for Android

DOWNLOAD APK

Met de PEC Zwolle TV app kijk je altijd de nieuwste video’s en zie je het laatste nieuws. Kijk unieke en exclusieve content zoals jaaroverzichten, documentaires en achtergronden met de On Demand functie.
Volg de PEC Zwolle zodat je altijd en overal als supporter langs de lijn staat en ervaar het clubgevoel met live-uitzendingen via de livestream.
Deel je clubgevoel met andere PEC Zwollesupporters en stuur je eigen video’s in, waarna deze direct op het kanaal beschikbaar kan worden gesteld!

De PEC Zwolle TV app is een volledig interactief en digitaal TV kanaal dat 24/7 beschikbaar is, zowel via de live-programmering als via On Demand. PEC Zwolle TV is volledig interactief. Stuur een eigen (bedrijfs)video op of stel jouw vraag of opmerking in videovorm via je smartphone of tablet, en jouw input wordt direct doorgezet naar de zender. Hiermee blijf je dus niet alleen een kijker, maar kan je ook echt een deelnemer worden van dit revolutionaire TV kanaal.
De techniek voor deze revolutionaire zender is ontwikkeld in de regio door TradeCast B.V., een Zwols bedrijf dat is opgericht in 2015 en op grote internationale schaal interactieve TV zenders uitbrengt.