Download AutThere for Android

AutThere is een sociale app voor jongeren met autisme.
De app is beschikbaar voor jongeren vanaf 13 jaar.
Ben je tussen de 13 en 16 jaar dan dienen je ouders je toestemming te geven om de app te mogen gebruiken.

De app maakt het mogelijk om gelijkgestemden makkelijker te vinden, met elkaar in contact te laten komen en wellicht samen activiteiten te gaan ondernemen.

De AutThere app is bedoeld om het sociale isolement waar veel jongeren met autisme mee te maken hebben, te doorbreken.

Als je de app installeert en je gaat akkoord met het privacy statement, dan geef je toestemming dat jouw emailadres, je leeftijd en andere gegevens die je op de app zet, voor anderen ook zichtbaar worden. Wil je niet dat je email-adres en leeftijd zichtbaar worden, download deze app dan niet.
Voor de overige dingen waarvoor gevraagd wordt deze in te vullen bij je profiel, heb je de keuze ze wel of niet in te vullen. Hou er altijd rekening mee dat alle informatie die je op de app zet en deelt, zichtbaar wordt voor anderen, ook informatie die je er tijdelijk opzet.

Op de app kan je via het forum met elkaar van gedachten wisselen over diverse onderwerpen. Hou er ook hier rekening mee dat de informatie die je deelt op het forum, ook tijdelijke informatie, zichtbaar wordt anderen. Wil je dat niet, ga dan niet op het forum. Op onze website staan ook spelregels die bedoeld zijn voor het forum. Lees die aandachtig voor je teksten gaat intypen op het forum.

In de app staan ook activiteiten op waar je als jongeren naar toe kunt gaan. Deze zijn ook zichtbaar op onze website.